Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Fællestræning

Skrevet Onsdag, 18 April 2018 00:08 af

Fællestræning for medlemmer af REE Golfklub

REE Golfklub tilbyder også i 2018 medlemmerne gratis Fællestræning med Magnus Landströms Golfacademy.

Hvert medlem har mulighed for at deltage i 4 træningslektioner, da vi selvfølgelig gerne ser, at så mange medlemmer som muligt kan benytte dette tilbud. I løbet af sæsonen vil vi løbende evaluere på, om der er plads til at udvide tilbuddet til at gælde mere end 4 gange.

Der er plads til max 5 deltagere på de hold, hvor der trænes sving på Driving Range samt chipping og puttning ved indspilsgreen. Ved bunkerslag er der kun plads til 4 deltagere på hvert hold. På denne måde får såvel deltagerne som træneren optimalt udbytte af træningen.

Tilmelding og afbud

Tilmelding sker on-line på http://landstrom.123booking.dk/#/login eller ved hen­vendelse i Shoppen. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding via mail.

Undlad tilmelding til mere end 4 lektioner – ekstra tilmeldinger vil blive annulleret.

Det er muligt at komme på en venteliste.

Ved evt. afbud kontaktes man i forhold til rækkefølgen på ventelisten.

Det er ikke muligt at kontakte Shoppen for at få information om evt. afbud.

Ved aflysning kontaktes kun de, der står på deltagerlisten.

Meld venligst afbud i så god tid som muligt, så andre får mulighed for at deltage.

Udeblivelse uden afbud betyder, at man godskrives for én brugt lektion.

I gentagelsestilfælde udløser udeblivelse uden afbud karantæne fra Fælles­træningen resten af sæsonen.

Bestyrelsen i REE Golfklub

Fællestræning for medlemmer af REE Golfklub

Fællestræningen er baseret på indledende information til det aktuelle tema efterfulgt af øvelser med så meget individuel træning, som tiden og antal deltagere tillader. Det betyder, at alle får optimalt udbytte ved at undlade at stille spørgsmål, der ikke er relateret til temaet.

Videooptagelser og Trackman indgår ikke i Fællestræningen. Det vil der til gengæld være rig lejlighed til ved bookning af individuelle lektioner i Shoppen.

Sving: Jern/hybrider

Svingtræning med jern/hybrider på Driving Range. Vi kommer ind på Attack Angle, Swingdirection og Clubpath, så der bliver større forståelse for golfsvinget. Derefter prøves det i praksis med individuel træning.

Sving: Driver

Svingtræning med driver på Driving Range. Vi kommer ind på Attack Angle, Swingdirection og Clubpath, så der bliver større forståelse for golfsvinget. Derefter prøves det i praksis med individuel træning.

Puttning

Putte-træning på Putting green ved klubhuset. Vi kommer ind på forskellige faktorer, som spiller en stor rolle i puttningen. Derefter forklares øvelserne, inden de prøves i praksis.

Bunkerslag

Bunkertræning ved indspilsgreenen. Vi snakker teknik og opstilling til bunkerslag. Derefter prøves det i praksis med individuel træning.

Chipping

Chipping ved indspilsgreen. Vi kommer ind på Clubpath og Attack Angle, så der bliver større forståelse for teknikken bag chipping.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Torsdag, 19 April 2018 10:23